EST. 1990

03 2220321

À la carte

“Jälleen kerran aivan loistava asiakaspalvelu, tässä ravintolassa kyllä ruoka maistuu jo 26 vuotta !!! SUOSITTELEN !!!! Kiitos Teille paljon !!!” – GOOGLE

ALKURUOKIA

Käsintehdyt kevätrullat

Kasviskevätrullat (Maissi, kiinalainen sieni, lasinuudeli, kaali, porkkana)

5.8€/2kpl L, M, S, Kasvis

Käsintehdyt kevätrullat

Rapeat katkarapu-kana kevätrullat (Katkarapu, hienonnettu kana, herne, lasinuudeli, porkkana, purjosipuli)

6.8€/2kpl L, M, S

Käsintehdyt dumplingit (Paistettu, keitetty)

Täytevaihtoehdot:

Kanaa ja kiinalaisia sieniä  6€/6kpl 9€/12kpl L, M, K, S

Nautaa ja sipulia  6€/6kpl 9€/12kpl L, M, K, S

Possua ja pikkelöityä kaalia  6€/6kpl 9€/12kpl L, M, K

Katkarapuja ja maissia  8€/6kpl 10€/12kpl L, M, K, S

Crispy fried platter

Kanapallero, kanan siipi, katkarapu, rapupallero, 1kpl jokaista (Minimitilaus kahdelle)

9.8 e L, M, K, S

Kana-maissikeitto

5.8€ G, L, M, S

Pekingin rapukeitto

6.8€ G, L, M, K, S, Chili

West Lake - naudanlihakeitto

5.8€ L, M, K, S

Kiinalainen sienikeitto

5.8€ L, M, K, S, Kasvis

Hong Kongin crispy salaattirullat

5.8€/2kpl S

Sichuanin tuliset rapu- ja possutäytteiset Wontonit chilikastikkeessa

5.8€/6kpl L, M, Chili

MERENANTIMIA

Golden Unicorn - katkarapu

Alkuperä: Peking

Herkullinen annos, rapea ja murea, täydellisesti säilyttää laadukkaiden katkarapujen alkuperäisen maun ja aromit.

24.8 L, M, S

Ruskistettua simpukkaa XO-kastikkeella

Alkuperä: Hong Kong

Simpukat sisältävät mm. paljon kaliumia, kalsiumia ja lisäksi muita ravintoaineita, tehdessään ruuan ravinteikkaaksi. XO-kastike on mausteinen kastike mereneläville, ja se on tehty erityisistä ainesosista, kuten katkaravuista, simpukoista sekä Jinhuan-kinkusta. Kastike on kehitetty 1980-luvun Hong Kongissa.

26.8 L, M, K, S

Kotimainen krysanteemi kuha

Alkuperä: Guang Dong

Krysanteemi kala on kuuluisa perinteinen ruokalaji. Nesteen valuminen annoksessa on kuin kukkiva krysanteemi realistisilla muodoilla ja kirkkailla väreillä. Kotimainen kuha on ruokalajin pääainesosa.

26.8 L, M, K, S

Thousand Island -katkarapu

Alkuperä: Guang Dong

Isot katkaravut ovat kieritetty korallinvärisessä Thousand Island -kastikkeessa. Aluksi, Thousand Islands -kastikkeen happamuus ja makeus tuntuvat huulilla. Sitten, hieman rapea ravun pinta koskettaa kieltäsi. Katkaravun raikas koostumus itsessään antaa hyvin harmonisen makuelämyksen.

26.8 K, S

Katkarapuja ja cashew pähkinöitä

22.8 G, L, M, K, S

Uppopaistettuja lohikuutioita sitruunakastikkeessa

18.8 L, M, K, S

Tulinen hot pot

Alkuperä: Sichuan

Tulinen hot pot on mausteinen ruokalaji, joka on tunnettu hampunsiemenistä, mausteista, tuoreudesta, aromeista, öljystä ja yhdistelystä. Jos tykkäät tulisesta ja mausteisesta ruuasta, tätä kannattaa kokeilla!

19.8 L, M, K, S, Chili

Kantonilainen pannu chilikastikkeessa

Pääainesosina kana, nauta, jättikatkaravut ja mustekala

19.8 L, M, K, S, Chili

Paistetut katkaravut maustesuolassa

Alkuperä: Sichuan

Paistetut katkaravut maustesuolassa on hyvin tunnettu paikallinen herkku. Tämä annos on paistettu ja mausteina käytetään pippuria ja suolaa. Pippuri, suola ja muut mausteet käytetään pinnalla, joten ne eivät pääse lihaan. Tämä ruoka on aromikas ja suolainen pinnalta ja liha on pehmeä ja herkullinen sisältä.

22.8 G, L, M, K

Mustekalaa mustapapukastikkeessa

16.8 L, M, K, S

NAUDANLIHA

Haudutettua naudanrintaa ja tomaattia saviruukussa

Alkuperä: Teochew

Burdock pot koostuu laadukkaasta ulkofileestä, joka on maustettu spesiaaleilla mausteilla. Liha on mehevää ja mureaa. Tämä ruokalaji antaa aidon kiinalaisen makuelämyksen.

19.8 L, M, K, S

Hot Pot -naudanlihalla

Alkuperä: Sichuan

Spesiaali perinteinen ruokalaji

Pohjalla on ituja ja sekoitus kasviksia. Kastike on tehty kevätsipulista, soijakastikkeesta, pippurista, kypsennetystä kasviöljystä, kuivatusta chilistä, chiliöljystä ja chili-paputahnasta. Koska naudanlihaviipaleet ovat kypsennetty tulisessa maustepadassa, sitä kutsutaan Hot Pot -naudanlihalla.

18.8 L, M, K, S, Chili

Ruskistettua naudan sisäfilettä mustapippurikastikeessa

Alkuperä: Hong Kong

Murea naudan sisäfile mustapippurikastikkeessa on klassikko.

22.8 L, M, K, S

Mausteinen paahdettu nauta

Alkuperä: Sichuan

Kylmä ruokalaji. Sichuanilaisessa ruokakulttuurissa, dry mix tarkoittaa viipaloitujen marinoitujen ainesosien 

18.8 G, L, M, K, S, Chili

Perinteisesti ruskistettua naudanlihaa, purjoa ja chiliä

Alkuperä: Sichuan

19.8 L, M, K, S, Chili

Naudanlihaa ja sekoitus kasviksia

15.8 L, M, K, S

Naudanlihaa ja ituja

16.8 L, M, K, S

Chilinautaa

16.8 L, M, K, S, Chili

KANA

Perinteinen Kung-Pao -kana

Alkuperä: Peking

Kung-Pao -kana on tehty pääosin kanasta, jonka makua on täydennetty pähkinöillä, kurkulla, pippurilla ja muilla ainesosilla. Punainen ja tulinen, sulava ja rapea. Tulinen maku yhdessä murean kanan kanssa täydentävät pähkinöiden rapeutta.

16.8 L, M, K, S, Chili

Paranneltu aavikko hiekkakana

Alkuperä: Dun Huang

Aavikko-paistettu hiekkakana on suhteellisen suosittu moderni ruokalaji nykyaikana. Kypsennetyn hiekkakanan pinta näyttää kuin siinä olisi kerros kultaista hiekkaa, joten sitä kutsutaan aavikko-paistetuksi hiekkakanaksi.

18.8 L, M, K, S

La Zi -kana

Alkuperä: Sichuan

Tulinen kana on klassinen sichuanilainen ruokalaji. Sipuli, kuivattu chili, pippuri, suola, sichuaninpippuri, sekä muut ainesosat ovat tarkkaan valikoituja. Annoksella on punertavan ruskea väri ja tulinen vivahde.

18.8 L, M, K, S, Chili

Perinteinen Currykana

16.8 G, L, M, K, S

Mausteinen ruskistettu kana

Alkuperä: Xinjiang

Värikäs ja sulava mausteinen kana ja pehmeä, vahamainen bataatti, mausteinen ja aromikas, paksu ja ohut.

18.8 L, M, K, S, Chili

Silputtu kana sichuan chilikastikkeessa

Alkuperä: Xinjiang

Kylmä ruoka-annos, mausteinen, tulinen, tuore, aromikas ja raikas

14.8 L, M, K, S, Chili

Rapeaa kanaa hapanimeläkastikkeessa

14.8 L, M, K, S

Kanaa, sieniä ja bambua

14.8 L, M, K, S

Kanaa ja cashew pähkinöitä

16.8 L, M, K, S

Kanaa ja kiinalaisia sieniä

18.8 L, M, K, S

Sihisevä chilikana

18.8 L, M, K, S, Chili

Kanaa ja ananasta

16.8 L, M, K, S

Rapea sitruunakana

18.8 L, M, K, S

PORSAANLIHA

Paistettua porsaan sisäfilettä ja chiliä

Alkuperä: Hu Nan

19.8 L, M, K, Chili

Yu Xiang -tyylinen silputtu possu

Alkuperä: Sichuan

Tämä ruokalaji on punertavan ruskea, suolainen ja makea, ja sisältää runsaasti sipulia, inkivääriä ja valkosipulia. 

18.8 L, M, K, Chili

 

Ruskistettuja porsaansuikaleita makeassa papukastikeessa

Alkuperä: Peking

Tämä on hyvin tunnettu klassinen ruokalaji Pekingiläisessä keittiössä. Se on tehty vähärasvaisesta porsaanlihasta, joka on ruokalajin pääraaka-aine. Sitä on täydennetty makealla papukastikkeella, salottisipulilla, inkiväärillä, sekä muilla mausteilla. Kypsentämisen jälkeen, se on kohtalaisen makea ja suolainen, ja maistuu ainutlaatuiselta täyteläisen kastikkeen kanssa.

18.8 L, M, K

Haudutettu possu

Alkuperä: Taiwan

Maukas haudutettu possu on yhdistetty kulholliseen valkoista riisiä, joka ei ole liian pehmeä tai kova. Jokainen riisinjyvä on imeytetty mustassa ja punaisessa keitossa.

18.8 L, M, K

Hapanimelä possua ja ananasta

16.8 L, M, K

Porsaan sisäfilettä ja mustapippuria

18.8 L, M, K

ANKKA

Pekingin Ankka

Varaus viikkoa aiemmin. Annos sisältää grillattua ankkaa, pannukakkua, kasviksia, ankka kastiketta, sekä ankkakeittoa.

Alkuperä: Peking

Paistettu ankka on hyvin tunnettu Pekingiläinen ruokalaji maailmalla, joka on saanut alkunsa Kiinan Pohjoisesta ja Eteläisestä dynastiasta. Annoksessa on käytetty laadukasta Pekingin ankkaa ja makeaa kastiketta, lihaisa mutta ei rasvainen, ja sisältä rapea ja murea.

58€/KPL  L, M, K, S

Sihisevä chili ankka

Alkuperä: Sichuan

22.8 L, M, K, S, Chili

 

Grillattua luutonta ankkaa osterikastikkeessa

22.8 L, M, K, S

Ankkaa, sieniä ja bambua

20.8 L, M, K, S

KASVIS

Maustettua munakoisoa

Alkuperä: Ji Nan

Perinteisesti maustettu munakoiso on ulkoa rapea ja sisältä murea, maultaan hapan ja imelä, sekä hieman tulinen.

16.8 L, M, K, S, Chili

Ruskistettuja sieniä

Alkuperä: Sichuan

16.8 L, M, K, S, Chili

Mapo Tofu

Alkuperä: Sichuan

Pääraaka-aineet ovat paputahna, tofu, chili ja sichuaninpippuri. Tässä ruokalajissa korostuu Sichuanin ruokakulttuurin “tulisuus”. Siinä on ainutlaatuinen maku ja sulava rakenne.

15.8 L, M, K, S, Chili

Sihisevä paistettu tofu ja kevätsipulikastike

Alkuperä: Shanghai

Marinoituja porkkanoita, kurkkua ja (riisinuudeleita)

Alkuperä: Sichuan

Kylmä ruoka-annos kolmen vihanneksen kanssa on perinteinen ruokalaji, jonka pääraaka-aineina käytetään tuoreita vihanneksia ja soijakastiketta, suolaa, etikkaa, sokeria, jauhettua inkivääriä ja seesaminsiemeniä lisämausteena. Maku on rapea.

8 G, L, M, K, S, Chili

Rapeaksi paistettua hapanimelä tofua ja ananasta

15.8 L, M, K, S

Kiinalaisia sieniä ja parsakaalia

18.8 L, M, K, S

Tofua ja cashew pähkinöitä

15.8 L, M, K, S

Chili tofu

16.8 L, M, K, S

LISUKKEET

Paistettua riisiä, lihaa, katkarapuja ja kasviksia

14.8 G, L, M, K, S

Paistettua riisiä ja kanaa

13.8 G, L, M, K, S

Paistettua riisiä ja katkarapuja

16.8 G, L, M, K, S

Paistettua riisiä ja naudanlihaa

13.8 G, L, M, K, S

Paistettua riisiä ja kanaa

13.8 G, L, M, K, S

Paistettuja riisinuudeleita ja katkarapuja chilikastikkeessa

16.8 G, L, M, K, S, Chili

Ranskalaisia perunoita

6 G, L, M, K, S

Friteerattua kanaa hapanimeläkastikkeessa

8/6kpl L, M, K, S

DIM SUM

Shao mai

4.8/3kpl L, M, K

Höyrytetyt katkarapu dumplingit

6.8/3kpl L, M, K, S

Pienet höyrytetyt nyytit

6.8/3kpl L, M, K

JÄLKIRUOKA

Hedelmäsalaatti

6.8 G, L, M, K, S

Fiteerattua banaania ja jäätelöä

4.8 K, S

Suklaa jäätelöä

4.8 K, S

Mustikkainen kiinalainen jamssi

6.8 K, S

Close Menu